Saturday, 26 March 2011

rokok peneman ketika sunyi dan happy.

complication.
assalamualaikum,
rokok bukan benda biasa,
ramai yang menghisapnya,
saya sendiri pon sama.

pernah ke terfikir nak berhenti.
pernah ke terfikir dah hitam mane jantung aku ek.

semuanya bermula dari zaman pre-universiti.
zaman sekolah to be more precise.
zaman remaja ke.kan?
semalam aku dengan teman(bukan nama sebenar),
lepak2 berisi,bincangkan pasal isu ni jugak r.
tu yang harini terfikir balik.
dah hitam mane jantung aku.
sama hitam mcm kucing hitam lagu buatannnn......(ape name band tu??aduh lupe plak)
x kesahlah.
back to the story,
aku dgn teman aku ni bincang2 sesi bual2.
sebab selama seminggu ni busy dengan kelas dari siang sampailah ke petang.
xde mase nk lepak2 doh.
haha.dok!
rokok ni mainly semua start dari zaman2 belom matang lagi.
so otak tu x terfikir lagi complication yang akan dapat di masa depan.

ramai juga para perokok yg dari kalangan wanita.
"relax r bro, open r sikit otak lu"
:)
ok,aku open sikit pemikiran aku.heh.

tadi lepas satu *** tiba2 terfikir plak dalam pale hotak aku.
pehal saket semacam je jantung aku ni.
ishh.dah bahaya ni.
tp slow2 aku hembuskan.slow2 je.
pastuh otak berjalan lancar semula sambung terfikir lagi.
mesti dah hitam kan jantung aku ni.hmmmm....
hah,baru teringat nama band tu, Bittersweet.


2 comments:

  1. Jangan jadi heavy smoker lah. Berhenti lagi bagus. :D

    Tapi boleh ke korang ni berhenti? HAHA.

    ReplyDelete