Friday, 25 March 2011

dunia lelaki dalam dunia sebenar

Assalamualaikum,
Seperti mana yg tertera di bahagian "about me" saya,
Sayalah lelaki tersebut.
Sudahlah tentu seorang lelaki mempunyai mata,mulut,telinga dan deria2 manusia yang lain saya malas mahu terangkan satu demi satu.Anda mempunyai akal bukan begitu.
Sebut pula pasal akal, tidak semua mempunyai akal,
seperti mug saya,meja,kerusi,bantal dan tong sampah.

Dunia seorang lelaki,
tegas,rilek,cool,tenang,berkepimpinan,segak,kacak,murah dengan senyuman.
ni tidak berkenaan dgn spespe k.
saya tertanyatanya,
kenapa zaman sekarang ni,ade yang mengklasifikasikan (fuyoh!) mana satu perempuan yang boleh dibuat bini,dan mane yang boleh buat utk enjoy je.geli2 je.
terasa offended x kaum hawa?takkanlah offended?mesti korang semua dah tahu kan.
"nahh,i'm not offended at all,this is not something new."
:)

dan pernah tak korang terfikir korang dlm golongan mane?ataupon korang rase ideologi ini x betol pon,tak kesah pon,kalau dah jodoh,kalau dah cinta,maka butalah.
memang betol.
semalam saya baru tgk pornografi,bukan fotografi ke ape,
sex di kalangan kite remaja ni mcm dah biasa,
xperlu menidakkan.banyak n berlambak pornografi melayu.
yang paling banyak budak2 sekolah.
budak2 sekolah?!haha
lesbian berterabuh.
saya tak patut buat blog berkenaan dgn tajuk ni.sebab saya jenis yang ingin sangat hormat kaum adam dan hawa saya.especially ibu bapa saya dan teman wanita saya.
ada tertinggal subjek pendidikan agama islam ataupon sivik ke waktu belajar dalam primary school kite dulu?
oklah benda pon dah jadi,dah banyak dah.

"perempuan yang baik utk lelaki yang baik"
tolonglah ye para2 wanita yang ada di luar sana,
tolonglah jage diri anda dgn baik dan menjadi seorang hamba tuhan yang baik,
kalau dah ramai perempuan yang rosak, lelaki yang baik ni nk dapat perempuan yang baik dari mana?
dan memang juga betol salah lelaki di luar sana,
"dah boyfriend mintak,nanti kalau tolak,dia dah x sayang saya."
:)
so berlakulah suatu hubungan intim.

ye minta tolong ye jaga diri baik2.
sebab one day nanti korang akan kahwin dan mendirikan sebuah rumah tangga bersama suami anda,biarlah suami anda menjadi orang yang pertama utk ke 2nd base anda tu.

terima kasih.




No comments:

Post a Comment